Lifestyle

Fivorites of August 2014

Augustus is bijna afgelopen en september staat voor de deur, tijd voor mijn vijf favorieten van de afgelopen maand.

Favorite beautyproduct – Vaseline Spray & Go
Ik heb nooit het geduld om te wachten tot mijn bodylotion of bodybutter is ingetrokken en ik me eindelijk aan kan kleden. Met het gevolg dat ik mijn kleren moeilijk aan krijg, alles plakt en ik me daar aan irriteer. Dan maar niet insmeren, denk ik dan. Maar nu ik in het bezit ben van de Vaseline Spray & Go is dat voorbij! Dit goedje trekt super snel in, dus geen last van plakkerig gedoe met aankleden, maar wel mijn huid even lekker insmeren.

Favorite snack – Tony’s Chocolonely zeezout caramel
Ik ben gek op chocolade en kan zo een hele reep in mijn eentje opeten. Melk vind ik erg lekker, maar ik ben ook gek op hele pure chocolade (dat is een stuk gezonder). Laatst ontdekte ik Tony’s Chocolonely, in de variant zeezout caramel en wat moet ik zeggen? Dit is zo lekker! Helaas niet zo gezond, maar af en toe jezelf verwennen moet kunnen

Favorite make-up product – Bronzer
Voorheen gebruikte ik vrijwel nooit bronzer, maar sinds ik op vakantie ben geweest gebruik ik het bijna iedere dag. Om te shapen, maar ook om er nog even wat bruiner uit te zien, want met al die regen is het lastig mijn bruine kleurtje in stand te houden.

Favorite activity – Enjoying life with friends
Een avond koken, drankjes drinken, dansjes doen terwijl het verfpoeder om je oren vliegt en shoppen. Allemaal leuke dingen die ik deze maand met vriendinnen heb gedaan. Ik heb genoten!

Favorite prospect – Komende week
Eind augustus begin september is één van mijn favoriete weken van het jaar. De laatste zondag van augustus vindt de Brabantse Dag plaats, in het dorp waar ik woon. Dit is een cultuur historisch festival met op die laatste zondag een optocht, die overigens niet te vergelijken valt met een carnavalsoptocht. ‘s Avonds is de prijsuitreiking en daarna een groot feest. Erg leuk! Dit jaar zit ik weer in het grimeteam van de groep waar ik bij zit en mag ik morgenochtend vanaf 8:00 uur, zo`n 100 mensen gaan grimeren. En natuurlijk doe ik zelf ook nog mee in de optocht.
Maar niet alleen de Brabantse Dag vindt deze week plaats, ook ben ik deze week jarig, heb ik familiedag en geven mijn zus en haar vriend een groot feest. Een leuk vooruitzicht dus. Ik heb er zin in!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand? Ik ben benieuwd!

Ps. Ik vind het trouwens erg vervelend en jammer dat ik afgelopen week weinig heb gepost. Ik zit namelijk boordevol ideeën, maar door het velen werken en werkzaamheden voor de Brabantse Dag ontbrak het me aan tijd. Gelukkig wordt het dadelijk wat rustiger en kan ik het regelmatig bloggen weer helemaal oppakken, want dat bevalt me goed.

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  saskia
  augustus 30, 2014 at 10:36 pm

  Fijn dat je straks weer wat meer kan gaan bloggen. Mooie favorieten!

 • Reply
  iiithinkpink
  augustus 31, 2014 at 9:55 pm

  Leuk artikel!

 • Reply
  Kimberley
  september 1, 2014 at 6:56 am

  Leuk overzichtje zo! En joh, je hebt het even druk, maar gelukkig wel veel ideeën! Dus dan moeten we maar even geduld hebben, haha.

 • Reply
  Sas
  september 1, 2014 at 12:31 pm

  Die Vaseline Spray & Go wil ik toch nog eens een keertje proberen! Leuke favorieten 🙂

 • Reply
  Nicole
  september 3, 2014 at 5:16 pm

  Leuk artikel! Dat product van Vasaline Spray & Go heb ik altijd al eens willen proberen. Het word maar eens tijd dat ik dat ga doen denk ik!