Lifestyle

Cheers to the weekend #8

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weekend weer voor de deur staat. En dat luiden we in met ‘Cheers to the weekend’, een artikel met een kijkje achter de schermen, tips en inspiratie. Veel plezier met lezen!

Behind the scenes
De afgelopen weken zijn er minder updates online gekomen dan ik zou willen. Toch heb ik niet stil gezeten. Ik heb veel gewerkt en ook achter de blogschermen ben ik druk bezig geweest met van alles. Zo stond ik laatst in het regio magazine van Arnhem en Nijmegen met een stukje over het MuZIEum, waar ik eens een blogpost over heb geschreven. Super leuk!
Gelukkig krijg ik de komende tijd weer wat meer tijd, zodat ik vaker kan updaten, want dat is zeker mijn plan. Komende week staat er in ieder geval een leuk event op de planning, waar ik ontzettend veel zin in heb!

Voor als je nog geen weekendplannen hebt en gek bent op chocolade…
kun je dit weekend – 6, 7, 8 maart – naar het Chocoa festival in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Het is dat ik er te laat achter kwam en ik mijn weekend al helemaal heb volgepland, anders had ik graag gegaan. Ik ben helemaal niet zo`n zoetekauw maar voor chocolade kun je me wakker maken. Zeker hele pure chocolade of een Tony gaan er in als zoete koek… – ehh – chocolade. Op het Chocoa festival kun je leren over de cacao keten, de trends en ontwikkelingen in chocolade bekijken én natuurlijk allerlei soorten chocolade proeven en kopen. Volgens mij is het een walhalla voor iedere chocoholic.

Girl Online in de sale
Zoe Sugg – Zoella – is een bekende Britse YouTuber en één van mijn favorieten. Ik volg haar nu een hele tijd en heb vrijwel geen video van haar gemist. In november vorig jaar verscheen Zoe’s eerste boek: Girl Online, geen levensverhaal van Zoe, maar een roman. Toch zijn haar eigen ervaringen in het verhaal verwerkt en speelt het bloggen een grote rol. En nu heb ik goed nieuws voor je als benieuwd bent naar dit boek en het overweegt aan te schaffen. Het boek wat normaal gesproken €18,99 kost is namelijk nu afgeprijsd naar €8,99 bij Bol.com. Het boek is wel in het Engels geschreven, maar mocht je dat niet erg vinden of  je je Engels willen bijspijkeren dan is dit zeker een goede deal. Mijn recensie over het boek komt overigens deze week online, so stay tuned!

Lovely blogposts
De blog van Amy volg in nu een tijdje en vind ik erg leuk om te lezen. Onlangs heb ik haar mogen ontmoeten en dat was ook erg gezellig. Amy is een leuke, gezellige spontane meid – vrouw – en sinds kort heeft ze een nieuwe rubriek op haar blog: twintiger aan het woord. In deze rubriek laat ze verschillende twintigers aan het woord over hun passies en drijfveren. Een super leuke en inspirerende rubriek, die zeker de moeite waard is om te bekijken!

Overal zie je ze voorbij komen: de wordbanners. Mooie quotes versieren menig interieur, zo ook die van mij. En hoewel de wordbanners steeds makkelijker te verkrijgen zijn, laten Arne en Frauke in een deze leuke DIY zien hoe je er zelf een kunt maken. Ontzettend leuk, gemakkelijk én budgetvriendelijk.

Ik wens je een heel fijn weekend!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

6 reacties

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  maart 6, 2015 at 6:45 pm

  Suuupertof dat je in dat magazine stond!

 • Reply
  Isabel Cristina
  maart 7, 2015 at 12:14 pm

  Wat leuk dat je in een magazine staat! De Chocoladebeurs lijkt mij hartstikke leuk, helaas kan ik ook niet. 🙁 Fijn weekend!

 • Reply
  Sammie
  maart 8, 2015 at 5:25 pm

  Leuk dat je met een stukje in het magazine stond!
  Het is nog weekend dus ik kan nog zeggen: Jij ook een fijn weekend 🙂

 • Reply
  Sas
  maart 10, 2015 at 10:43 am

  Wat leuk dat je in een magazine stond! Die rubriek van Amy is zeker tof om te lezen, iedereen heeft hem anders ingevuld wat super leuk is om te zien.

 • Reply
  Deisy
  maart 13, 2015 at 1:24 pm

  Jaa! Amy is net zoals jij ontzettend inspirerend en vind het ook leuk om 20”ers aan het woord te zien. En volgens mij ben jij vandaag aan de beurt haha! Dus super leuk. X

 • Reply
  Lisa
  maart 13, 2015 at 4:21 pm

  Ik ben wel benieuwd naar Zoella’s boek, ook al hou ik niet zo van Chickflicks.