Lifestyle

Cheers to the weekend #9

Friday, Friyay, dat betekent weer tijd voor het weekend – voor de meeste mensen dan – en tijd voor een nieuwe ‘Cheers to the weekend’ met een kijkje achter de schermen, tips en inspiratie. Enjoy!

Behind the scenes
Ik heb de afgelopen dagen weinig gepost en dat komt niet doordat ik zonder inspiratie zit, integendeel. Ik heb juist veel leuke ideeën, maar het lukt me op dit moment niet ze uit te werken. Vanwege tijd, maar ook vanwege mezelf. Ik heb de afgelopen maanden veel van mezelf gevraagd, wat me in eerste instantie ook goed af ging en lukte, maar 2 weken geleden is het toch allemaal wat te veel geworden. Ik ben ontzettend moe en heb sinds tijden weer ontzettende paniek gevoeld. Tijd om gas terug te nemen en zo nu en dan ook de rem in te drukken. Dat neemt niet weg dat er leuke dingen op de planning staan, zowel voor mijn blog als privé. Zo komen straks Shanti en Lieke langs om te eten en vooral veel te kletsen, maar ben ik intussen ook bezig met het veranderen van mijn layout. Geen drastische veranderingen, maar een aantal kleine dingen zodat mijn blog straks helemaal lenteproof is, net als mijn huis. Dat zie je dus binnenkort, houdt mijn blog in de gaten.
En hoe is het met jou? Heb jij nog iets meegemaakt of al leuke plannen voor het weekend?

Nieuwe Ikea collectie
Ik denk dat vrijwel iedereen iets in huis heeft van Ikea en waarom ook niet? Ze hebben leuke dingen en het is goed betaalbaar. En voor iedereen die van Ikea houdt heb ik goed nieuws: Ikea krijgt vanaf april super leuke nieuwe spullen in hun collectie. Zo krijgen ze een gave houten tafel er bij en gaan ze van die leuke houten kistjes verkopen. De kistjes wil ik sowieso hebben, want ik heb al tijden een leuke DIY in mijn hoofd met zulk soort kistjes. Er is natuurlijk nog meer nieuws, maar dat kun je vanaf april zelf gaan bekijken bij Ikea.

Free Pasen printables
Volgend weekend is het al weer Pasen. En waar het vaak met Kerst vaak draait om het diner, draait het met Pasen vaker om het ontbijt, de brunch of lunch. Je wilt dan natuurlijk dat je tafel er gezellig en paasachtig uit ziet. Elze helpt je daarbij, want ze heeft ontzettend leuke Paas-printables ontworpen. Zien er niet super leuk uit? Ik vind van wel. Om de printables te downloaden moet je even een bezoekje brengen aan Elzes blog. Als dat geen vrolijk Pasen wordt, weet ik het ook niet meer.

Lovely blogposts
De laatste tijd ben ik helemaal fan van de blog van de Groene Meisjes. Ze maken zulke leuke en inspirerende artikelen. Zo deelden ze onlangs handige tips voor een productievere ochtend, waardoor je uiteindelijk ook – meer – tijd kunt maken voor leuke dingen.

Marlot schreef een mooie column over de mening van anderen, waarin ik mezelf ontzettend herken. Ik maak me ook altijd druk om wat anderen van mij vinden, maar gelukkig leer ik dat steeds meer los te laten.

Deisy schreef twee heftige blogposts over het feit dat zij haar moeder ‘verloor’ aan een herseninfarct. Met een brok in mijn keel heb ik de artikelen gelezen. Ik vind Deisy een ontzettend krachtige vrouw en vind het super knap dat zij haar verhaal deelt.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend lieverds!
X Evelien

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

9 reacties

 • Reply
  valerie
  maart 27, 2015 at 3:57 pm

  Aah, leuk die collectie van de IKEA!

 • Reply
  Isabel Cristina
  maart 27, 2015 at 4:22 pm

  Wel goed de tijd voor jezelf nemen hé! De ikea collectie ziet er leuk uit. Ik heb het artikel van Deisy met een brok in mijn keel gelezen 🙁

 • Reply
  Danielle
  maart 27, 2015 at 6:40 pm

  Wat goed van je, dat je naar je lichaam luistert en even gas terug neemt! Lekker wat bijkomen en wij vermaken ons wel met de links die je deelt hihi… de nieuwe collectie van IKEA is inderdaad zo fijn, net als hun street art posters, hulde!

 • Reply
  Lisa
  maart 27, 2015 at 7:24 pm

  De Ikea collectie is zo tof! Ik ga die printables eens bekijken.

 • Reply
  Sas
  maart 27, 2015 at 8:46 pm

  Die Ikea collectie ziet er erg tof uit! Jammer dat ik alles voor in huis al ongeveer heb (ook allemaal IKEA haha)

 • Reply
  Lieke
  maart 28, 2015 at 3:31 pm

  Wat ik gister al zei: je doet verschrikkelijk je best en vind t echt knap dat je aangeeft hoe je je voelt.
  Die blogs die komen wel weer. Daar ben ik van overtuigd. En dan zit iedereen weer vrolijk mee te lezen, want laat wel wezen. Ik word altijd weer blij van je blogjes!

  • Reply
   Evelien
   maart 28, 2015 at 7:00 pm

   Je bent een lieverd <3

 • Reply
  Kiss & Make-up
  maart 28, 2015 at 5:49 pm

  Happy weekend! Geniet ervan.

 • Reply
  Deisy
  maart 29, 2015 at 8:48 pm

  O wauw, wat ben je toch een topper zeg <3 En wat een prachtig compliment dan ook! Ik vind het heel lief dat je mij hebt genoemd en wil je via deze weg dan ook bedanken hiervoor: mooi om te horen dat je dat artikel mooi vond, ook omdat ik het zelf erg moeilijk vond om te delen. Jouw reactie maakt het dan ook echt waard dat ik toch die stap heb genomen. Ik ben trouwens ook helemaal weg van de nieuwe Ikea collectie: echt mooie spulletjes zitten er tussen. X