Lifestyle

18 dingen die (bijna) ieder meisje doet in de zomer

IMG_1003

De zomer maakt van alles in ons los. De mensen zijn vrolijker, zoeken de gezelligeid op en ondernemen allerlei dingen. Soms ook wel een beetje vreemde dingen misschien. Wellicht dat de warmte ons toch naar het hoofd stijgt ;-). Een aantal van die dingen, die – bijna – ieder meisje in de zomer doet, heb ik eens onder elkaar gezet. Neem het vooral allemaal met een korrel zout en enjoy!

1. Ongeveer 1000 uur besteden aan het zoeken naar de perfecte strandvakantie. Er moet toch ergens een vijf sterren all inclusive hotel zijn voor een prikkie?

2. Losgaan met het kopen van haaraccessoires – bloemenkransjes, speldjes, haarbandjes – en het vervolgens één keer dragen, met carnaval 2 jaar later.

3. Instagrammen in de zon en intussen genieten van een (ijs)koffie. Koffie is immers zo hip! (En vies, als je het mij vraagt.)

4. Jezelf afvragen waarom je voeten aanvoelen als schuurpapier en de restjes nagellak van vorige zomer nog her en der te spotten zijn. “Waarom moest ik nou ook al weer slippers en sandalen aan?”

5. Drankjes gaan drinken op het terras met vriendinnen, een wesp zien, opstaan, gillen en vooral heel hard om je heen wapperen. “Blijf uit mijn buurt.”

6. Jezelf afvragen hoe snel beenhaar groeit. “Ik heb me 2 dagen geleden nog geschoren!”

7. Een blender kopen en het ontbijt vervangen voor een groene smoothie. Zoveel honger heb je namelijk ook weer niet in de zomer. Om hem vervolgens 2 keer te gebruiken, te laten verstoffen en weer te genieten van een boterham met Nutella.

8. Tig keer je nagels lakken in allerlei schattige pastelkleuren. Dat ziet er toch super cute uit in combinatie met je gebruinde huid?

10. Verliefd worden op een bikini, deze kopen en thuis – nog eens – passen. Om vervolgens toch te moeten concluderen dat de bikini totaal niet flatteert en je er meer uit ziet als een worstje dan een bikinibabe. Huilen.

11. Een – lange – zomerse run maken en dit vervolgens op ieder social media kanaal delen. Je houdt immers zo ontzettend erg van sporten, dat moet iedereen weten.

12. En die lange run compenseert je tijd met je beste vrienden Ben & Jerry. Je moet immers genoeg ijs eten nu het nog zomer is.

13. Beginnen met het dragen van 5 ringen, 10 armbandjes, 2 kettingen, een enkelbandje én flash tattoos. Summervibes ;-).

14. Een kledingwinkel in lopen, een aantal schattige items zien, waaronder een te gekke top, hem passen, er aan sjorren en trekken, maar toch moeten concluderen dat het een croptop is. “Waarom zijn er geen kleren lang genoeg om mijn navel te bedekken. Waarom?!”

15. Honderden selfies maken van jezelf met al je zonnebrillen, hoeden en andere zomerse items.

16. Autorijden met een zonnebril op en het raam naar beneden, zodat je haar sexy wappert in de wind – of gewoon voor je gezicht waait en je niks meer ziet, oeps!

17. Foto’s maken van verse bloemen voor op Instagram. Niemand heeft het immers ooit eerder gezien.

18. Lekker op vakantie gaan, festivals bezoeken, de kermis in de buurt onveilig maken. Het is immers zomer en, uh, YOLO. “Oh, oeps, moest ik nu ‘al’ schoolboeken bestellen én betalen? En ook mijn collegegeld en huur? Aii.”

Waar maak jij je ‘schuldig’ aan?

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

7 reacties

 • Reply
  Lieke
  augustus 15, 2015 at 12:04 pm

  Haha! Ik heb echt hardop gelachen om dit artikel! Heerlijk!

 • Reply
  Amy
  augustus 15, 2015 at 1:35 pm

  Hahaha geweldig lijstje dit! Vooral dat met die wespen.. Herkenbaar 😉

 • Reply
  Charlotte
  augustus 15, 2015 at 6:41 pm

  Oh, Evelien, een geweldig artikel. Vooral in de eerste helft kan ik mij helemaal vinden! 🙂

 • Reply
  Laura
  augustus 15, 2015 at 9:11 pm

  Hihi, herkenbaar! Dat vijfsterrenhotel voor een prikkie is gevonden (op Mallorca). Het worstje-gevoel is me ook zeker bekend 🙂

 • Reply
  sammie
  augustus 17, 2015 at 12:26 pm

  Oh ijskoffie, heerlijk! Ik heb mijn (nieuwe) bikini dit jaar nog maar 1 keer aan gehad! 1 voordeel daar van is dat hij volgend jaar nog steeds zo goed als nieuw is 🙂

 • Reply
  Laura
  augustus 20, 2015 at 4:17 pm

  Haha geweldig artikel en sommige dingen zijn wel heel herkenbaar!

 • Reply
  Sas
  augustus 24, 2015 at 8:51 pm

  haha heerlijk (en herkenbaar) artikel!