Boeken Eten Kookboeken Review

Powerfood

Om aan mijn doel ‘gezonder eten’ te kunnen gaan werken, heb ik graag wat handvatten om te gebruiken. De komst van het eerste boek van Rens Kroes ‘Powerfood’ kwam dus als geroepen.

Rens Kroes heeft een visie, die zij de holy triangle noemt. Ze gelooft er in dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorg voor een fit en gelukkig leven. Met dit boek draagt zij haar steentje bij aan een deel van die triangle, de gezonde voeding. In dit boek vind je gezonde, pure, maar zeker ook heel lekkere recepten in zeven verschillende categorieën: ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Dat maakt het boek heel overzichtelijk. Daarnaast beschrijft Rens ook nog haar zogenoemde powerfood ingrediënten met hun werkzame stoffen en eten als medicijn. En voor degene die nog wat inspiratie nodig hebben staan er ook nog 3 dagschema’s opgenomen in het boek. Waarbij Rens beschrijft wat je zou kunnen eten op een sportieve, drukke of juist luie dag.

Naast dat het boek vol staat met heerlijke recepten is het boek ook nog eens prachtig vormgegeven. Mooie lettertypes en prachtige foto’s, zowel van het eten als van Rens zelf. (Wat een mooie vrouw! Mooier dan haar zus, volgens mijn vriend). Toch vind ik het wel jammer dat er niet bij elk gerecht een foto staat. Ik ben iemand die graag ziet wat ik ga maken. Voor de rest ben ik super blij met dit boek en ik ga er zeker vele recepten uit klaar maken. Kom maar op met die happy en healthy lifestyle.

Powerfood is voor €19,99 te koop bij o.a. Bruna en Bol.com

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

5 reacties

 • Reply
  Irma
  juli 11, 2014 at 11:45 am

  Ik hoor en lees er zoveel over! Ga ‘m zelf ook maar eens aanschaffen. Ben benieuwd!

 • Reply
  Nathalie
  juli 11, 2014 at 12:31 pm

  Lijkt me een heel interessant boek! Mooie foto’s heb je gemaakt! 🙂

 • Reply
  Teddy
  juli 11, 2014 at 1:59 pm

  Dit boek wil ik ook nog aanschaffen. Lijkt me een geweldig boek!

 • Reply
  saskia
  juli 11, 2014 at 3:55 pm

  Dit boek staat ook op mijn wishlist! mooi boek!

 • Reply
  Sas
  juli 12, 2014 at 1:29 pm

  Lijkt me een erg mooi boek 🙂