Contact

Hier vind je de privacyverklaring van Livelifelovely.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Livelifelovely.nl.

Contact

Heb je vragen, ideeën, tips of opmerkingen? Dan mag je mailen naar evelien@livelifelovely.nl. Ik doe mijn best zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden. Je kunt me ook benaderen via diverse social media kanalen. Klik daarvoor op één van de buttons in het menu.

Zakelijk contact

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan nodig ik je van harte uit contact met me op te nemen via onderstaand contactformulier of via de e-mail. Je kunt mailen naar evelien@livelifelovely.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. In ieder geval wil ik je vast bedanken voor de interesse.

Reviews en gesponsorde posts

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, diensten en producten. Wil je mij iets toesturen? Neem dan contact met mij op voor mijn adres. Reviews en gesponsorde posts bevatten alleen producten of diensten waar ik zelf volledig achter sta en passen bij mij én mijn blog.

Winacties

Wie wordt er nou niet blij van een leuk cadeau? Ik wel in ieder geval. En aangezien ik geven nog leuker vind dan krijgen, maak ik ook graag mijn lezers blij met een mooi cadeau. Wil je samenwerken voor een leuke winactie? Schroom dan niet om contact op te nemen. De winactie moet uiteraard wel bij mijn blog passen.

Redactionele stukken

Regelmatig krijg ik de vraag of er een voorgeschreven redactioneel stuk op Live life lovely geplaatst kan worden. Mijn blog is een persoonlijke lifestyleblog, waarvoor ik alle artikelen zelf schrijf. Voor dergelijke artikelen is dus geen ruimte op mijn blog.

Privacayverklaring

Ik hecht waarde aan de privacy van de lezers van mijn blog. Ik begrijp en erken dat jouw privacy heel belangrijk is. In dit document vind je de privacyverklaring van Livelifelovely.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Livelifelovely.nl.

Disclaimer

Voor mijn blog werk ik wel eens samen met bedrijven die aansluiten bij mij als persoon en mijn blog.  Openheid en eerlijkheid vind ik belangrijk en daarom zal er altijd gecommuniceerd worden wanneer het artikel gesponsord is of wanneer ik een product ter review heb ontvangen.

Alle artikelen op Live life lovely worden door mij geschreven. De artikelen op deze blog zijn geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring en kunnen derhalve onvolledigheden bevatten.

De foto’s op Live life lovely door mij gemaakt en bewerkt, tenzij anders vermeld. Het is daarom niet toegestaan om dit materiaal te gebruiken zonder mijn toestemming en een bronvermelding.