Over mij

Welkom op mijn persoonlijke blog en welkom op de pagina die over mij gaat. Je wilt dus meer over mij weten? Dat kan! Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Evelien, een twenty-something uit Brabant. Ik schrijf op Live life lovely vol passie over wat ik leuk en interessant vind. Dit alles met een persoonlijk tintje. In juni 2012 heb ik mijn PABO diploma behaald, waarna ik in juli 2013 ben afgestudeerd als Master SEN. Ik ben gek op kinderen en heb passie voor het lesgeven. Helaas is werk in het onderwijs vinden niet zo gemakkelijk en ben ik momenteel hard op zoek naar een baan. Maar dat betekent niet dat ik stil zit!

Ik woon samen met mijn lieve vriend, Dennis, en een poes, genaamd Juul. Ik houd mezelf graag bezig, dus werk ik nu in een restaurant en besteed ik met liefde veel tijd aan Live life lovely. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lezen, film/series te kijken, te shoppen (tja, een vrouw hè) en tijd door te brengen met mijn lieve vrienden en familie.

Wil je meer van me weten? Dan kun je me, als je dat leuk vindt, volgen op Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram. Ook ben ik actief op YouTube en verschijnen daar zo nu en dan filmpjes.

6 thoughts on “Over mij

  1. Wauw wat een mooie blog, ik ga hem vanaf nu regelmatig even bezoeken!
    Ik wil ook graag mijn eigen blog beginnen maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen..
    Zou je misschien wat tips willen geven?

    – Melanie (16)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *